Selecteer een pagina

 

Hi!

Mijn naam is Joanna en ik ben, zoals ik het graag noem, een creator. Ik voel mij graag vrij in het creëren van mooie dingen.

Naast mijn bedrijven Oakish (www.oakish.nl) en Lady of the fresh Moon, ben ik vrijwillige brandweervrouw en moeder van 4 kinderen. Om mijn drukke leven in goede banen te leiden, mediteer ik en probeer ik te leven met het ritme van de maan.

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd  in horoscopen, sterrenbeelden en sinds de laatste jaren ook de maan. Ik werd er steeds meer bewust van dat de maan veel invloed had op mijn gestel en mijn gedrag.

Vanaf dat moment ben ik mij gaan inlezen, bestelde ik de ‘Moon Ritual Starters Kit’ van Astrology Rocks en ben ik aan de gang gegaan!

En een creator zal geen creator zijn als ze hier niks mee zou doen.. Ik wilde een mooi maanschilderij maken voor bij mijn mediteerplek. Na verschillende pogingen met acrylverf besefte ik dat ik structuur miste en heb ik zelfgemaakte natuurlijke pigmenten toegevoegd.

Ik raakte zo blij en ontspannen van het maken van schilderijen dat het zowat een meditatie op zich is! En dat was het moment dat Lady of the fresh Moon geboren werd!

Veel plezier met het bekijken van alle manen! Mocht je een vraag hebben of je wilt een samenwerking met mij aangaan, neem dan gerust contact met mij op!!

Veel liefs,

Joanna Dekker

P.S. – Je kunt mij ook volgen op Instagram!

Ben jij ook geïnteresseerd in de  Moon Ritual Starters Kit? Hier is de link!  https://www.astrologyrocks.nl/product/moon- ritual-starters-kit/